De Constant Rebecquestraat 50, 2518 RE Den Haag  |  +31 (6) 23 15 70 71

HISTORIE

De oorsprong, een familiebedrijf

Historie

MM Consultancy is een jong zelfstandig administratie- en belastingconsultancy kantoor. In 2006 is MM Consultancy opgericht en vindt haar oorsprong in een familiebedrijf dat toen meer dan 25 jaar bestond.
Onze portefeuille bestaat uit klanten uit het midden- en kleinbedrijf gevestigd in de Randstad. Van de eenmanszaak tot bedrijven met een riant aantal personeelsleden, waar MM Consultancy één of meerdere diensten voor verricht.

Al jaren assisteren en adviseren wij particulieren op bedrijven op financieel, administratief en fiscaal gebied. Door jarenlange ervaring en deskundig personeel hebben wij de expertise in huis om de administratie, jaarrekening of belastingaangifte van uw bedrijf uitstekend te verzorgen

Persoonlijk contact en de individuele wensen en verwachtingen staan bij ons centraal. Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn de flexibele partner op het gebied van financiële, administratieve en fiscale zaken. Persoonlijke betrokkenheid en een duurzame vertrouwensrelatie staan hierbij voorop. Naast vakkennis staan begrippen als vertrouwen en privacy bij ons hoog in het vaandel.

Een solide basis voor een optimale dienstverlening, zodat u zich kunt richten op datgene wat voor u belangrijk is, namelijk: ondernemen.